24.9.18

Παρατήρηση στα Εικαστικά Δρώμενα του Βόλου για το Φθινόπωρο τον Σεπτέμβριο του 2018

Στην Πολιτική του Βόλου φιλοξενήσαμε τον εικαστικό φωτογράφο καλλιτέχνη Αβραάμ Παυλίδη, ο οποίος συνδέθηκε στην Πολιτική Βόλου γύρω στη δεκαετία '90, οπότε και φιλοξενήθηκε μια έκθεση του στο Βολιώτικο Μουσείο της Πόλης του Βόλου φέτος το καλοκαίρι. Στην Πολιτική των εποχών κι ενώ θεωρούμε την Πολιτική σημαντική επικροτούμε στην Πολιτική την ιδέα του καλλιτέχνη, στην Ελλάδα τον συγχαίρουμε. Στην Ελλάδα τον ευχαριστούμε, στην Ελλάδα τον αγαπάμε. Στην Ελλάδα είναι μεγάλος και σημαντικός στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη και στο Μουσείο Φωτογραφίας με επιμελητή τον Ηρακλή Παπαϊωάννου.

Στην Πολιτική του Βόλου θα θεωρήσουμε φίλο τον Αβραάμ Παυλίδη για την Ελλάδα διότι επιδιώκει να έχει στην Πολιτική του μια Ελλάδα με Πολιτική στην οποία όλη η Ελλάδα θα φαντασιώνεται μέσα από το πνεύμα της Πολιτικής του Θεολογικού του Βόλου, στην Ελλάδα του φωτός, στην Ελλάδα της Ελλάδας.

Στην Ελλάδα ο Αβραάμ Παυλίδης επιδιώκει στην Πολιτική του να έχει άποψη, επιδιώκει να προσέχει την Ελλάδα, στην Ελλάδα είναι η Πολιτική του, στην Ελλάδα είναι η Ελλάδα το όραμα των πινάκων του, των έργων του. Στην Ελλάδα της Πολιτικής.

Στην Ελλάδα της Πολεοδομίας και της Ιστορίας της Τέχνης ο Αβραάμ Παυλίδης επικροτεί την Ελλάδα χωρίς να θεωρεί πώς την Ελλάδα υπάρχει άποψη. 
Στην Ελλάδα υπάρχει Πολιτική, θα δεις...

Στην Ελλάδα του Παρθενώνα και της Ελλάδας της μητρός, στην Ελλάδα της Αλεξάνδρας Κατσιάνη, στην Ελλάδα του φωτός και του Αβραάμ Παυλίδη δεχόμαστε την Πολιτική του Βόλου.

Στην Ελλάδα θα δεις την Ελλάδα του φωτός, στην Ελλάδα θα δεις του λαμπρού, στην Ελλάδα θα δεις του λαμπροφωτός, στην Ελλάδα θα δεις του διωγμού. Στην Ελλάδα θα δεις του γαμπρού, στην Ελλάδα θα δεις του στεφανιού, στην Ελλάδα θα δεις τους ίδιους, τους ίδιους ναι.

Ο Αβραάμ Παυλίδης στην Πολιτική δικός μου.

Ο Αβραάμ Παυλίδης διώκεται στην Πολιτική του Βόλου εκείνα τα χρόνια κι επιδιώκει να ζει παντοτινά.

Στην Ελλάδα υπάρχει άλλοθεν, υπάρχει άλλοθι κι έτσι ξεκινά ο Σεπτέμβρης.

Δική σας,

Ελευθερία Στίκουλου - Ritsa Blue


No comments: